Магнезиево олио 200 мл

0 от 5 / 0 гласа
Добави мнение
19.20 лв
 
 

Производител: Брейк Клатч Партс ООД

Магнезиевото олио представлява концентрат от чист натурален магнезиев хлорид, разтворен във вода.

По същество не е олио, но се използва този термин, тъй като текстурата му е подобна,

а при втриване кожата се усеща гладка и мека.

Усвояването на магнезий посредством кожата е бърз и сигурен начин той да се абсорбира в тялото бързо и лесно, като много подходящи за целта са кожата в коремната област и кожата под мишниците.

Препоръчва се втриване всяка вечер преди лягане. Много хора имат усещане за по-добър и дълбок сън след употреба преди лягане.

Магнезият играе основна роля в човешкия енергиен баланс и участва в повече от 325 ензимни процеса.

 Магнезиевото олио (течният магнезий) се абсорбира много лесно от кожата, от където магнезиевите йони се разпространяват в целия организъм.

Повлиява добре хроничната умора и мускулната слабост, подсилва имунната система и стимулира паметта и повишава настроението.

Начин на употреба: Втрийте малко количество в кожата

При чувствителна кожа, направете тест за поносимост и прилагайте разредено с вода (1 ч.л. магнезиево олио: 1 1/2 ч.л. вода). Лекото изтръпване и чувството на затопляне са показателни за това, че магнезият е бил добре абсорбиран. Понякога след абсорбиране на магнезия, по кожата остават бели следи – това е нормална реакция. Премахват се лесно с вода.

Противопоказания: Пациенти с бъбречни, чревни, вродени и нервномускулни заболявания трябва винаги да се консултират със своя лекар. Ако кожата все още е зачервена и изтръпнала един час след употреба, спрете употребата на съответния продукт и се консултирайте с лекар.

Съдържание: Магнезиев хлорид, 31.7% разтвор.

Продуктът е сертифициран по международните стандарти за качество ISO 9001 и ISO 14001.

Всяка партида се тества в лаборатория и носи индивидуален сертификат за чистота.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден