Фибри Хуск Псилиум 98 гр

0 от 5 / 0 гласа
Добави мнение
10.80 лв

Оптимално балансирана хранителна добавка с благоприятни физиологични ефекти
Естествен регулатор на стомашно- чревния тракт

 

Псилиумът е отличен източник на фибри, които спомагат за нормалното функциониране на храносмилателната система. Около 70% от фибрите са разтворими и образуват слуз, подобна на желе, която предпазва стените на стомаха и червата. Те не се усвояват в тънкото черво, но частично се разтварят в дебелото черво, действат като гъба, която поглъща водата и отпадъците в червата. Особено важно е, че разтворимите фибри забавят глюкозната абсорбция (усвояемост) от тънкото черво, намаляват кръвната захар и понижават нивото на серумния холестерол и LDL- холестерола („лошия” холестерол). Останалите около 30% са неразтворими фибри, които подпомагат перисталтиката на червата, повишават фекалния обем и регулират времето на чревния пасаж. Това помага да се изчистят токсините да не остават твърде дълго в дебелото черво.

Предимството на този продукт е много добрият баланс на разтворими и неразтворими фибри, които имат оптимално благоприятни ефекти за организма.

Начин на употреба: Сутрин и вечер преди хранене. Поставете съдържанието на едно пакетче във водна чаша, добавете 200 мл вода, плодов сок, кисело мляко или подобен продукт, разбъркайте и консумирайте веднага. След това изпийте още 300мл течност.

Препоръчва се вечерният прием да бъде поне 1 час преди лягане.

Пълното действие на Псилиум фибри настъпва към втори - трети ден и приемането трябва да продължи минимум един месец, за да има пълен ефект. 

Препоръчва се за възрастни и деца над 12 години по 1 пакетче сутрин и вечер.

Псилиум фибри може да се приемат от бременни жени и хора с непоносимост към глутен.

Продуктът не е лечебно средство и не може да се използва като заместител на разнообразното хранене!

Състав: Псилиум фибри е 100% натурален продукт, състоящ се от обвивки на семената от бял пясъчен жиловлек (Plantago Psillium semenis husks).

С цялостното си действие Псилиум фибри спомага за елиминиране на токсините по естествен начин, като помага на тялото да се пречисти и води до общо чувство на комфорт!

Псилиум фибри са подходящи след консултация с лекар при:
• Хроничен запек, лениви черва, колит;
• Повишен холестерол, затлъстяване;
• Чернодробна стеатоза, захарен диабет II тип;
• Коронарни заболявания, високо кръвно налягане.

Подходящи са и при синдрома “раздразнено” дебело черво, който се изразява в последователно редуване на запек и диария.

Като естествено чревнорегулиращо средство има и следните ефекти:
• Нормализира баланса на чревната микрофлора;
• Възстановява чревната моторика след операции без проява на странични ефекти;
• За профилактика на диария и колити, свързани с приема на антибиотици.

След приема на фибрите през първите два-три дни е възможен известен дискомфорт на стомаха (къркорене и газове), който бързо отзвучава.

Когато се приемат лекарства, се препоръчва Псилиум фибри да се вземат 1 час преди или 1 час след техния прием, за да се предотврати възможното забавяне на чревната  абсорбция на лекарствата.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден