Тинктура чисти артерии 100 мл за разграждане на плаки

0 от 5 / 0 гласа
Добави мнение
17.40 лв

Произведено от А-Жар ООД

Състав: босилек, мехуресто водорасло, спирулина, широколист живовляк, глог, куркума, копър, червена детелина, люцерна.

Действие: Артериите. пренасят кръвта, богата на кислород, до всички клетки на човешкото тяло. Тези кръвоносни съдове достигат както до мозъчните центрове, така и до пръстите на ръцете и краката ни. Вътрешните им стени са гладки, което позволява безпрепятствено преминаване на кръвта през тях. С течение на времето някои неблагоприятни фактори увреждат кръвоносните стени. Тяхната структура се нарушава и започва отлагане на субстанции /плаки/, които водят до ограничаване на проходимостта и дори до пълното им запушване. Това може да затрудни кръвоснабдяването на дадена тъкан или орган на тялото ни.

Запушването на артериите води до сериозни последствия - инфаркт, инсулт и дори сърдечна смърт. Плаките по артериите са изградени от субстанции, които циркулират в човешкото тяло.  

Според популярни теории увреждането на тъканта, която изгражда стените на артериите, кара тялото да "коригира" стените с наличните субстанции, а това стартира отлагането на калций, масти и други вещества по артериалните стени. Друга теория твърди, че отлагането на плаки по артериите се стартира от трайно повишаване на "лошия" холестерол и съответно понижаване на "добрия" холестерол. Според тази теория понижаването на нивата на "лошия" и повишаване на нивата на "добрия" холестерол може да доведе до разграждане на натрупаните плаки и спиране на процеса на по-нататъшно отлагане.

Според трета теория недостигът на есенциални витамини, както и хроничната липса на жизненоважни микроелементи и минерали, могат да предизвикат бързо натрупване на плаки по артериите и калциране на стените. Най-големите причинители на заболяването са прекаляване с богати на въглехидрати и мазнини храни, стрес, обездвижване, някои хронични заболявания и други.

Тинктура Чисти артерии е изцяло натурален продукт, който съдържа билки, поддържащи холестерола в нормални граници и внася в тялото нужните витамини, минерали и микроелементи. Това допринася до разграждането на артериалните плаки.

Босилек - спомага за поддържнето на ниски нива на "лошия холестерол" и предпазва от сърдечна недостатъчност и инфаркт.

Спирулина - съдържа витамини, минерали и микроелементи, които се борят с артериалните плаки.

Мехуресто водорасло - богато на витамини и минерали, които се бореят се с "лошия" холестерол и укрепват артериалните стени.

Широколистен живовляк - има очистващо действие

Глог - поддържа в добро здраве сърдечния мускул и подпомага нормалния сърдечен ритъм. Благоприятно влияе на коронарните, периферните и мозъчните кръвоносни съдове и нормализира нивото на холестерола в кръвта.

Копър - предпазва от инфаркт и инсулт, поради голямото съдържание на фолиева киселина и калий.

Куркума - мощен противовъзпалителен агент и антиоксидант.

Червена детелина - богата на кумарини, стимулиращи циркулацията на кръв и предпазва от сърдечно-съдови заболявания.

Люцерна - действа пречистващо на черния дроб.

Начин на употреба: Да се приема сутрин и вечер поне 30 минути преди или след хранене по 1 чаена лъжичка /4 мл/ от тинктурата, разтворена в 150 мл вода.

За по-добри резултати препоръчваме комбинацията на продукта с Тинктура Чиста кръв.

 

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден