Тинктура здрави кости и стави 100 мл при ревматоиден артрит

0 от 5 / 0 гласа
Добави мнение
19.80 лв

Производител: "А-Жар" ООД

 Действие: Тинктура Здрави кости и стави е предназначена да укрепи, оздрави и подсили кости и стави, при артритни заболявания и ревматоиден артрит.

Ревматоидният артрит е автоимунно заболяване. То засяга съединителната тъкан на опорно-двигателния апарат, поразявайки още белите дробове, сърцето, артериите и кожата. Ревматоидният артрит на практика е своеобразен катализатор на имунната система, предизвикващ навлизането на имунни клетки в ставите, лимфната тъкан и кожата. Отлагането в ставите на имунни клетки и образуването на антитела предизвикват разрушаване на ставния хрущят на съседната на него костна тъкан. Всичко това доказва, че ревматоидният артрит всъщност е продължителен автоимунен възпалителен процес с хроничен характер, който протича с периоди на обостряния и подобрения. Според предположенията на учените различни вируси, бактерии и патогени предизвикват развитие на имунен или автоимунен възпалителен процес при наследствено предразположени към заболяването хора.

Болестта засяга в различна степен костите и ставите, като при всяко следващо обостряне прогресира и поразява нови участъци от тялото.  Причинява обездвижване на ставите и атрофиране на околоставната мускулатура, съпътствани от образуването на подкожни възли. Пораженията на вътрешните органи се свеждат до развитието на плеврит, перикардит, ендомиокардит, пиелонефрит и прогресираща бъбречна недостатъчностти.

 Състав: конски кестен, мащерка, зелен орех, борови връхчета, бял равнец, турта и сладък корен.

Конският кестен значително понижава холестерола в кръвта и оказва изключително благоприятно влияние при атеросклероза, подагра, ревматизъм, ишиас. Той е мощен тоник за вените, артериите и мускулите в организма.

Туртата проявява значителна противовъзпалителна активност, което я прави изключително подходящо средство при лечение на артрити, пристъпи на подагра и дегенеративни нарушения на ставите или гръбначния стълб (артрози или спондилоартрози).

Орехът е доказано мощно средство срещу всякакви гъбички, бактерии, паразити и патогени - причинители на заболявания, каквито са възпаленията на ставите и костите. Действа общоукрепващо и стимулира обмяната на веществата.

Боровите връхчета успешно борят ревматизъм и възпаления на ставите. Те действат като силно антисептично и противовъзпалително средство и успокояват раздразнените лигавици.

Начин на употреба: сутрин и вечер,  30 мин. преди или след хранене, по 1 чаена лъжица /4 мл./  в 150 мл. вода.

Внимание! Не се препоръчва при бременни, кърмачки, деца под 8 години и хора с изявена алергия към някоя от съставките!

 

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден