Масло от Праскова 50мл

0 от 5 / 0 гласа
Добави мнение
4.90 лв
 

Масло от Праскова 50 мл

Производител: Биохерба

Маслото от прасковени ядки се добива по метода на студеното пресоване. То е богато на полиненаситени мастни киселини (палмитинова, олеинова, линолова и гама-линоленова), витамините B15, Е и A, каротеноиди, токофероли и фосфолипиди.

Съдържа още калий, калций, фосфор и желязо.

Благодарение на множеството нутриенти в състава си, маслото от ядки на праскова отговаря отлично на изискванията на изморената, суха, зряла или кожа с видими признаци на стареене, тъй като има способността да подобрява и изравнява тена на лицето, да изглажда фините линии и леките неравности в пигмента.

Успешно може да се използва вместо нощен крем.

 Нежното му действие е подходящо за деликатната зона на околоочния контур, като се смята, че нанесено върху миглите, то подхранва и стимулира техния растеж.

Смята се, че маслото от прасковени ядки е достатъчно леко и фино дори за чувствителната детската кожа.

Въпреки това, преди употреба, е необходимо да се направи малък тест върху китката на едната ръка , за да се провери дали организмът не проявява алергия.

Начин на употреба:

Използвайте директно върху кожата на лицето и тялото или като съставка при приготвяне на кремове, лосиони или овлажнители за тяло, като маска за лице, коса или тяло или за направата на сапуни, свещи, парфюми, душ гелове.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден