Масло от вечерна иглика 50мл

0 от 5 / 0 гласа
Добави мнение
19.50 лв
Масло от вечерна иглика -50 ml

Производител: Ню Ес Нет за Здравница

  Полезни свойства: Облекчава симптомите на ПМС Маслото от вечерна иглика е изключително ефективно средство за борба със симптомите на ПМС (предменструален синдром).

Към тези симптоми се включват: депресия, раздразнителност, подуване на корема, горещи вълни.

 Гама-линоленовата киселина (GLA), която се съдържа в маслото от вечерна иглика на "Здравница" помага да се предотврати действието на пролактина, който задейства ПМС.

Гама-линоленовата киселина, която се съдържа в маслото от вечерна примроза помага за инхибиране на простагландините, които причиняват циклична болка в гърдите.

При прием на масло от вечерна иглика в комбинация с витамин Е в продължение на шест месеца се наблюдава напълно изчезване на болката в гърдите. Премахва горещите вълни Появата на горещи вълни е един от най-неприятните ефекти на менопаузата. Проучвания доказват, че ако при шест седмичен прием на масло от вечерна иглика се наблюдава чувствително намаление и продължителност на поява на горещи вълни.

 Маслото от вечерна иглика регулира кръвното налягане, подобрява активността на сърцето, намалява нивата на холестерола.

Хранителната добавка повлиява положително метаболизма, ускорява изгарянето на мазнините и потиска тяхното отлагане.

Маслото от вечерна иглика има благоприятно действие при шизофрения, възпаление на ставите и дисеминирана склероза.

Външното приложение на маслото подобрява перфузията на кръвта на горните и долните крайници и по този начин намалява вероятността от поява на разширени вени.

Съдържание: 100% чисто, студено пресовано масло от вечерна иглика /вечерна примроза/ (Oenothera biennis). Не съдържа алкохол! Не съдържа глутен! Не съдържа алергени!

Състав на мастни киселини: Линолова киселина: 73.9% Гама-линолова киселина: 9.3% Палмитинова киселина: 6.5% Олеинова киселина: 6.4% Стеаринова киселина: 2.0%

Предназначение: Хранителната добавка се прилага като помощно средство към хранителния режим, което: поддържа женския организъм, кожата и косата.

Начин на употреба: Приемайте по 1 ч.л. (5 мл.) на ден с вода или храна.

 

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден