Масло от босвелия 5мл

0 от 5 / 0 гласа
Добави мнение
6.60 лв
 

Масло от Босвелия 5 мл

Производител: Биохерба

Екзотично масло с успокояващи свойства. Подмладява и възстановява застаряваща кожа, подпомага зарастването на белези и стрии. Маслото действа успокояващо, когато се използва за инхалации и е добро за освобождаване от стрес.

Масажирайте 2-3 капки в слепоочията, разредени в 10 мл бадемово или друго базово масло, за да изчистите ума и намалите главоболието.

Употреба:

Само за външна употреба. Всички етерични масла трябва да се разреждат в растително масло или друга подходяща база преди употреба върху кожата, както и преди добавяне към вана.

Не се препоръчва директно и интензивно вдишване (например парна инхалация) на етерични масла за повече от 15-20 минути.

Това не се отнася за вдишването на масла, разпръснати във въздуха чрез дифузер или арома лампа. За най-добър резултат използвайте арома лампа за 30-60 минути, след което я изключете за 30-60 минути и редувайте. Не забравяйте да проветрявате помещението периодично.

Преди употреба, направете тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка. Ако сте бременна, кърмите, имате свърхчувствителна кожа или искате да използвате етерично масло за детето си, първо се консултирайте с ароматерапевт.

Съхранявайте на тъмно и хладно място, недостъпно за деца.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден