Йохимбе 25гр за потентност

0 от 5 / 0 гласа
Добави мнение
5.80 лв

Производител: Билки ЕООД

Йохимбинът е дърво от Южна Африка, чиято кора се използва за добавка в бодибилдинга и за стимулиране на мъжката потентност.

Алкалоидът йохимбин, който се съдържа в кората на дървото със същото име, е всъщност

един от най-древните афродизиаци, познати на човечеството; той се споменава още в египетски хроники, хилядолетия преди Христа.

 А кората на йохимбина предоставя химикала в изключително натурално и чисто състояние, което силно увеличава мъжката потентност. Съвременните медицински изследвания потвърждават положителното действие на йохимбина върху потентността, а и установяват, че той има силен антиоксидантен ефект. Йохимбинът увеличава кръвния поток до много високи стойности и така, не само подсилва мъжката потентност, но усилва кръвообращението. Поради тази причина е нужно да не се прекалява с неговата употреба. Освен че подобрява мъжката потентност, йохимбинът има и успокояващо действие, което го прави изключително ефективно средство за пациенти, които имат проблеми с потентността, дължащи се на стрес и безпокойство. Разбира се, трябва да споменем и общотонизиращото действие на йохимбина, което се използва от културисти и от хора, които искат да подобрят сърдечната си дейност. Също така, предозирането му и комбинирането му с други подсилващи сетивата медикаменти може да доведе до халюциногенно действие, така че спазването на препоръчителните дневни дози е желателно.

Показания: При намалена потентност, във връзка с психологични причини, стрес, претоварване.

Начин на употреба: Половин чаена лъжичка кора йохимбе се вари в 400 мл вода за 10 минути. 

Прецежда се и чаят се изпива топъл, като може да се подслажда по желание.

Приема се половин, до един част преди акт.

Предупреждение: Да не се предозира, може да доведе до повишено кръвно налягане, сърцебиене. Да не се приемат големи дози продължително време. Да не се използва от хора с бъбречни заболявания, възпаление на бъбреците, възпалена простата, сърдечна недостатъчност, сърдечни проблемиДа не се използва от бременни, кърмачки и лица до 18 години.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден