Какао БИО 250 g

0 от 5 / 0 гласа
Добави мнение
9.90 лв
Био Какао на прах 250 g.

Произход: Холандия

Опак. Биосвят ЕООД

Био какаото на прах е идеално за приготвяне на шоколадов крем, мъфини, глазури.

Подробно описание: Какаовите зърна съдържат Серотонин, Триптофан, Анандамин, Допамин, Фенилетиламин и моноаминооксидазни-инхибитори.

Всички те имат положителен ефект върху мозъка като захранват с повече Серотонин и подпомагат циркулацията на други невро-трансмитери.

Вкусът на какаовият прах е леко горчив, когато е суров, но доставя добър шоколадов вкус на десерти и бисквити, в които е миксиран.

Какаовият прах може да се използва за изработката на ръчен шоколад или в комбинация с парченца, за да придаде по-плътен вкус.

Използвайте какаовата пудра за приготвяне на шоколадов крем, мъфини и глазури.

Състав: 100% органично какао Обработено в Холандия.

 

Семе за покълване от кресон 30gr

Производител: Полша

Кълновете от кресон са изключително богати на витамин К , както и на желязо и витамин С. Кълновете са едни от най-животворните храни, защото представляват растенията в момента на най-високата им жизненост и най-богата концентрация на витамини, минерали, протеини и ензими. Те могат да бъдат подходяща част от здравословните режими на хранене.

За да направите кълновете: плоска чиния се покрива с марля или подобен материал - поръсват се семена един слой върху марлята и се заливат с преварена хладка вода. Добавяйте често по малко вода, за да поддържате марлята постоянно мокра. Оставете чинията със семената на топло и тъмно място. Кълновете порастват в рамките на 2-4 дни. Важно е кълновете да се изплакват няколко пъти на ден и да се оцеждат добре, за да не мухлясват. 

Измивайте ги обилно непосредствено преди консумация. 

Кълновете на малки семена могат де се консумират цели

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден