Фибри Псилиум и иинулин 140 гр

0 от 5 / 0 гласа
Добави мнение
11.80 лв

Оптимално балансирана хранителна добавка с благоприятни физиологични ефекти

Функционален продукт за регулиране на стомашно-чревния тракт

Иновативната смес от псилиум с инулин ще спомогне за регулиране на Вашия стомашно-чревен тракт и ще допринесе за комфортното Ви ежедневие.

Псилиумът и инулинът са отлични източници на растителни фибри, които спомагат за нормалната перисталтика. Разтворимите фибри образуват слуз, подобна на желе, която предпазва стените на стомаха и червата. Тези фибри не се усвояват в тънкото черво, но частично се усвояват в дебелото. Особено важно е, че разтворимите фибри забавят глюкозната абсорбция (усвояемост) от тънкото черво, намаляват кръвната захар и понижават нивото на “лошия“ холестерол. Неразтворимите фибри подпомагат перисталтиката на червата, повишават фекалния обем. Това спомага за изчистването на токсините и да не се натрупват в дебелото черво. Инулинът е полизахарид, който се съдържа в редица кореноплодни растения. В качеството си на разтворими фибри (преминавйки през тялото създават гел), инулинът не се смила в горната част на храносмилателния тракт и достига дебелото черво непокътнат. Неразтвореният инулин е с пребиотични свойства, стимулира растежа на пробиотиците и става тяхна храна. Инулинът е подходящ за диабетици, тъй като съдейства за поддържането на нормалните нива на кръвна захар. Той подобрява обмяната на липидите - холестерол, триглицериди и фосфолипиди в кръвта. Затова намалява риска от сърдечно-съдови заболявания, смекчава техните последствия, укрепва имунната система на организма.

Начин на употреба: Продуктът Фибри Псилиум + инулин може да се употребява сутрин и вечер преди хранене. Разтворете съдържанието на едно пакетче във 200 мл вода, плодов сок, кисело мляко или подобен продукт, разбъркайте и консумирайте веднага. След това изпийте още 300 мл течност.

Пълното действие на Фибри псилиум + инулин настъпва към втори - трети ден и приемането трябва да продължи минимум един месец, за да има пълен ефект.

Препоръчва се вечерният прием да бъде поне 1 час преди лягане.

Препоръчва се за възрастни и деца над 12 години по 1 пакетче сутрин и вечер.

Фибри псилиум + инулин може да се приемат от бременни жени и хора с непоносимост към глутен. Продуктът може да се приема от вегетарианци и вегани. Прекомерната консумация може да предизвика слабителен ефект.

С цялостното си действие Фибри псилиум + инулин спомага за елиминиране на токсините в организма, пречиства го и допринася за неговия комфорт!

 

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден