Тинктура чиста кръв 100 мл

0 от 5 / 0 гласа
Добави мнение
18.80 лв

Производител: А-Жар ООД

 Състав:  бял равнец, карамфил, орех, пелин, маточина и горчив портокал.

Тинктура Чиста кръв е предназначена за активно подпомагане на организма в процеса на неговото очистване и освобождаването му от крайните продукти, получени при обмяната на веществата и е мощен очистител на кръвта и на целия организъм.

Необходимост от пречистване на кръвта и организма като цяло може да се появи след боледуване; при активно физическо натоварване, съчетано с гладуване; при хроничен запек; при излишък на месо и мазнини в храната, както и при недостатъчната консумация на вода.

Кръвта ни е основен транспортьор на отпадните вещества от клетките и органите на тялото ни към системите, отговорни за отделителните процеси. Отделянето на тези вещества се извършва чрез урината, фекалиите, потта и въглеродния двуокис, който издишваме. За да активизираме отделителните процеси в тялото си е необходимо първо и преди всичко да очистим кръвта от натрупаните в нея вредни вещества.

Белият равнец е незаменимо средство за пречистване на кръвта и силен детоксикатор на организма. Регулира кръвообращението и действа оздравително на кръвоносната система.

Карамфилът е най-добрата естествена алтернатива на синтетични аналгетици, мощен очистител, един от най-активните антиоксиданти и доказан антисептик.

Орехът притежава доказано противовъзпалителен и тонизиращ ефект върху тялото. Богат на йод, той има изявено антимикробно и антигъбично действие.

Пелинът е добре известен като тоник на мускулатурата на отделителната система. Притежава доказано антигъбичен и противопаразитен ефект.

Маточината е богата на етерични масла с ярко изразено болкоуспокояващо, имуностимулиращо и антиоксидантно действие.

Горчивият портокал е сред най-мощните очистители на кръвта и тялото. Има ясно изразен антибактериален и антисептичен ефект върху организма. Силен съюзник в борбата с рака.

Начин на употреба: Да се приема сутрин и вечер, поне 30 мин. преди или след хранене

 по 1 чаена лъжица /4 мл./ от тинктурата, разтворена в 150 мл. вода.

Не се препоръчва приемът му от бременни, кърмачки, деца под 8 години и хора с изявена алергия към някоя от съставките!

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място недостъпно за деца.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден