Янтарена киселина 10х0.5 gr

0 от 5 / 0 гласа
Добави мнение
5.80 лв
Янтарна (кехлибарена) киселина 10x0,5g 

Производител: НФК ООД, Томск, Русия

Янтарната киселина участва в енергиен обмен на клетъчно ниво, осигурява процесът на клетъчното дишане. 

Янтарната киселина действа:

– върху обменните процеси вътре в клетките;

– доставка на свободният кислород в тъканите;

– поддържане на дейността на нервна и ендокринна системи;

– подобрява абсорбирането на хранителните вещества.

- при психо емоционални, физически, умствени натоварвания, при тежки заболявания.

Янтарна киселина има следващи полезни свойства:

Антихипоксант — повишава устойчивостта на организма към кислородният глад, намалява последствията на такова състояние.

Антиоксидантно действие — предотвратява окислителните реакции в организма, предизвикани от вредните свободни радикали, забавя стареенето, и като следствие, забавя появяването на множество заболявания от почтената възраст.

Тонизиращо действие — увеличава работоспособността без прекалената стимулация на имунната система, не изтощава организма, а, напротив, внимателно възстановява.

Противовирусно средство — това действие е доказано в процеса на изследванията.

Адаптогенно действие — помага на организма бързо да се възстанови и адаптира в тежки условия.

Антитоксично действие — помага при отравянето с алкохол и никотин, както и способства за прочистването на организма на клетъчно ниво.

Тя е противопоказна за хора, които страдат от:

*язва на стомаха и 12-пръстника, понеже веществото може да предизвика повишена секреция на стомашният сок.

*хипертония, глаукома — янтарна киселина може да повиши кръвното налягане;

*пикочо-каменна болест — може да способства за образуването на камъни в бъбреците;

*индивидуална непоносимост, алергия към янтарна киселина;

*не се пие преди сън.

Консултирайте се с лекар преди да започнете да приемате янтарна киселина!

Начини за приемане на янтарна киселина:

Янтарна киселина може да се приема по няколко начина.

Възрастни и деца над 14 години по 1/2 - 3 таблетки на ден по време на храна. продължителност на приема - 1-2 месеца.

Може да се повтори 2-3 пъти на година. Започнете курса на лечение най-добре с 500 мг янтарна киселина ежедневно, след закуска.

Ако наблюдавате подобряване на самочувствието, може да намалите дозировката на препарата до 250-100 мг в денонощието (разпределете за три приема).

Уникалността на препарата е в това, че всеки човек може самостоятелно да си направи дозировката, която ще го поддържа в добро и бодро състояние. За профилактика се препоръчва приемът на 2-3 таблетки по 0,25 г ежедневно в рамките на месец.

При махмурлук приемайте препарата на всеки час по една таблетка, в рамките на 5 часа подред.

Начин за използване на янтарна киселина върху лицето

Янтарна киселина се справя с такива заболявания, като акне. Тя нормализира структурата на клетката, стимулира и активира вътреклетъчен метаболизъм. Това води до премахването на токсини, връща еластичността и свежестта на кожата, здрав цвят на лицето.

Подобряване на подхранването на клетките намалява видимостта на белези, торбички под очите, бръчките.

За подобряване на състоянието на кожата:

Разтрийте 2 таблетки от янтарна киселина, разбъркайте с 1 с.л. вода. Нанесете тази смес върху лицето (избягвайте областта около очите). Не се измива 20 минути. Повтаряйте всяка седмица .

Разтрийте 2-3 таблетки от янтарна киселина и добавете 1 с.л. зехтин. Направете масаж по масажните линии и оставете примерно за половин час, след това измийте. Тази маска отлично подмладява кожата, изглажда малките бръчици.

Също така янтарна киселина се използва и в растениевъдството. Приемат я за природен биостимулатор Способства за благоприятното развитие на коренната система на растението; Стайните растения се поливат с разтвор 0,1 - 0,2% за подхранване, особено е важно при преместването на растенията. Повишава се урожаят на растението Осигурява повишена устойчивост на растението към агресивното въздействие на околната среда (продължителна суша или пък обратното - влага).

 

 Нашият организъм сам може да произвежда янтарната киселина, но не може да я натрупва и всичко, което се произведе веднага се изразходва.

Янтарната киселина я получаваме с храната и човек, който води здравословен начин на живот, тя не му липсва. Но изтощеният организъм в следствие на преминали болести, тежко физическо натоварване, алкохолизъм и наркомания изпитва нейната липса. Ефективността на окисляването на подхранващите вещества намалява, появата на свободните радикали се увеличава. Специални изследвания показват, че янтарна киселина, получена от кехлибар, е практически безвредна за организма. прочистването на организма на клетъчно ниво. И така, янтарна киселина се отнася към антихипоксанти. Това вещество е необходимо за оксигенация на клетките на организма, енергиен обмен (цикълът на Кребс) и реализация на други метаболични процеси, и по този начин, непосредствено влияе върху качеството на целият човешки живот. Защо трябва да приемаме янтарна киселина? В човешкият организъм под влияние на патогенни фактори, в това число стрес, неблагоприятна екология, постоянно приемане на лекарства, намаля се активността на ферментите, участващи в окислително-възстановителни реакции. Вследствие на това в клетката даже при нормално осигуряване на кислород се развива енергиен дефицит, активира се процес на свободно-радикално окисление. Сега на земята има много райони и химическо, радиационно замърсяване, има места екологически неблагоприятни за живота на човека - ръст на количеството на автомобили по пътищата в това много ни «помага». Ето защо е нужно допълнителното приемане в храната на янтарна киселина и нейните соли. Янтарната киселина не стимулира организма, нито го изтощава, като енергийните добавки, а напротив, осигурява нормална, хармонична работа на органите и системите на човешкият организъм. Янтарна киселина е адаптоген, облекчава стреса, възстановява естественият енерго-обмен. Активността на янтарна киселина в организма на човека се регулира от хипоталамус и надбъбречни жлези. Приемането на янтарна киселина след тежки продължителни заболявания, след изнурително психологично и физическо натоварване позволява на организма бързо да се възстанови. Янтарна киселина има способността да намира в организма тези места, които изискват възстановяване. Забавя растежът на карциноми, намалява токсичното действие от терапията, изтощение, депресия. Особено това средство е ефективно при мастопатия, кисти, миоми, безплодие. 

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден