За нас

MAXCART е платформа за готови уеб сайтове, където можете лесно да създадете собствен онлайн магазин, фирмен сайт, складов софтуер и да тествате безплатно 14 дни. С платформата имате възможност да използвате и POS система за управление на търговски обект, както и да синхронизирате своя онлайн магазин със складов софтуер. Научете повече за нашите услуги, създайте своя безплатен онлайн магазин и тествайте 14 дни свободно.

Продавай онлайн с електронен магазин

Никога не е било по-лесно да създадеш магазин за електронна търговия. В онлайн платформата MAXCART можете да тествате безплатно своя сайт, да изберете подходяща тема, да сложите собствено лого и да отворите магазина си за потребители. Имате възможност да използвате най-разпространените платежни методи - наложен платеж, банков превод, Epay, PayPal, разплащане на лизинг. Не пропускайте да използвате промо кодове и ваучери за подарък, за да привлечете повече клиенти в онлайн магазина си. 

Онлайн магазин със складова програма

Специално за онлайн търговците създадохме складов софтуер, който лесно се синхронизира с онлайн магазин от MAXCART. Със складовата програма можете да следите своите продажби, доставки, заявки, отчет поръчки и наличности не само в електронния магазин, но и във всички други складове и обекти, които управлявате. Складовият софтуер може да се използва и без онлайн магазин, самостоятелно за един или повече склада. Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден