Арганово масло 50мл

0 от 5 / 0 гласа
Добави мнение
18.60 лв.
Аргановото масло ще обнови цялостния вид на кожата Ви и ще я предпази от стареене. Действа силно противовъзпалително и помага при акне, екземи, лишеи, псориазис и рани от изгаряния. Маслото успокоява кожата, хидратира успешно и предпазва от бръчки. Подхранващият ефект от маслото най забелижимо се осъществява при косата- бърз растеж, предпазва от чупене и цъфтеж.

Аргановото масло стимулира синтеза на колаген.

Арганово масло за лице: Няколко капки масло се накапват върху дланите и с леки движения се нанасят по цялото лице и шията. Масажира се внимателно в по-нежните зони. Останалото масло може да втриете в ноктите, което ще спомогне укрепването им.

Арганово масло за коса: Върху измита и още влажна коса разнесете с пръсти няколко милилитра масло по цялата и дължина и я оставете да изсъхне по естествен начин.

Аргановото масло и подходящо и за маски в комбинация с други масла или за влагане в готови маски за коса. За по-бързо заздравяване на косата, може по-голямо количество от маслото да се нанесе в корените на косата. Оставя се 20-25 минути, след което се измива с подходящ за Вашата коса шампоан.

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден