Екстракт от гроздови семки 300гр

0 от 5 / 0 гласа
Добави мнение
38.40 лв

Произход: Турция

Гроздовият екстракт се извлича от семената на червеното грозде. Той е едно от най-често препоръчваните средства при сърдечно-съдови заболявания. Гроздовият екстракт подобрява циркулацията на кръвта, намалява „лошия” холестерол и помага при нарушения в зрението, причинени от диабет.

Антиоксидантите в него играят роля в профилактиката на редица заболявания, заради способността им да неутрализират въздействието на свободните радикали в организма. На практика гроздовите семки са отговорни за силното въздействие и унищожаване на раковите клетки. За пациенти, които са изправени пред диагноза от животозастрашаващ рак, препоръчителното лечение често може да бъде толкова потенциално вредно за здравето, колкото и самото заболяване. Но за много от тези пациенти научни изследвания показват, че естественото лечение с екстракт от гроздови семена може да държи ключа към забавяне  растежа на раковите клетки, без опасните и смъртоносни странични ефекти от химиотерапията и радиацията.

Гроздовото семе е богато на флавоноиди, линолова киселина, танини и витамин Е. Антиоксидантната си активност, гроздовото семе дължи предимно на полифенолите, които подобряват здравето на кръвоносните съдове и кръвообращението, и активизират подмалдяващите и защитни процеси в тялото.

Помага и за подобряването на потока на кръвта и укрепването на кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението и може да спомогне за укрепването и защитата на сърцето. Ефектът върху кръвообращението  прави гроздовия екстракт от семена подходящ за тези, които имат нужда от увеличаването на притока на кръв. Това са хора с диабет, разширени вени и изтръпване на краката и ръцете. Увеличеният поток на кръв може да помогне дори за лечение на еректилна дисфункция. Когато гроздовият екстракт от семки се приема редовно, може да бъде полезен при контролиране увреждането на мозъчните клетки, предимно от свободните радикали. Екстрактът от гроздови семена спира прогресирането на мускулна дегенерация и катаракта.
 Регулярният прием на екстракт от гроздови семки е ефективен за подобряване на кръвообращението и се оказва изключително полезен за тези, които страдат от схващания, разширени вени, атеросклероза и т.н. Той помага да се подобри цялостния поток на кръвта в тялото.

Сърдечно-съдови заболявания:

Тъй като подобрява притока на кръв, той помага на сърдечната дейност, като така се намалява риска от образуване на кръвни съсиреци, както и блокиране на кръвоносните съдове. Той потиска развитието на плаки и висок холестерол, а шансовете за удар намаляват.

Диабет:

Съдържанието на антиоксиданти в гроздовия екстракт от семки са помогнали за понижаване на кръвната захар на много диабетици. 

Против увисване на кожата:

Колагенът е протеин открит в тялото, който е особено важен за доброто здраве на кожата, косата, телесни тъкани, зъби, венците и костите. Качеството на procyanidins спомага на клетките за здравето и еластичността на кожата.

Други предимства на Екстракта от гроздови семки:

УПОТРЕБА НА ГРОЗДОВ ЕКСТРАКТ:Количеството гроздов екстракт, което трябва да се приема от онкоболен през деня е по 1 чаена лъжичка, 15 минути преди сутрешното и вечерното хранене / 2 пъти на ден/. Взема се от сместа със суха лъжица и след отваряне на бурканчето се съхранява в хладилник.


 

Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден